Inici‎ > ‎Hospital Sant Jaume‎ > ‎

Carta de les patronals i constitució i acords de la Comissió Negociadora de Sociosanitaris

5 de jul. 2013, 0:02 publicada per CCOO Consorci Sanitari del Maresme   [ actualitzat el 5 de jul. 2013, 0:26 ]

 CCOO i UGT vam ser emplaçats per les patronals per constituir la Comissió Negociadora d'un nou àmbit de negociació col·lectiva: el sector de les empreses sociosanitàries concertades amb el Servei Català de la Salut. 

CCOO i UGT, davant la impossibilitat d'arribar a un acord per a tota la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública (XHUP), vam acceptar constituir-nos com a Comissió Negociadora dels Centres Sociosanitaris. Un cop constituïda la Comissió Negociadora hem arribat a uns acords parcials que consisteixen a aplicar al nou sector la proposta mediadora de l'Autoritat Laboral; en tot allò no regulat en aquesta proposta mediadora, fins a la finalització de la negociació del nou Conveni, serà d'aplicació l'actual Conveni de la XHUP. 

Amb aquest acord, CCOO i UGT aconseguim que els centres sociosanitaris no es quedin sense conveni i que es compleixi la voluntat majoritària dels treballadors, els quals en les consultes sobre la proposta mediadora es van manifestar rotundament a favor d'acceptar-la. El resultat de les votacions va ser: 2.270, sí; 388, no. Temes relacionats
Ċ
CCOO Consorci Sanitari del Maresme,
5 de jul. 2013, 0:02