Inici‎ > ‎Hospital de Mataró‎ > ‎

3ª Reunió amb la gerència PER TRACTAR EL TEMA DE LES CAUSES QUE JUSTIFIQUEN L'APLICACIÓ DE LES MODIFICACIONS DE CALENDARIS I DE LA JORNADA MÀXIMA ANUAL. 10/5/2013.

5 de maig 2013, 23:25 publicada per CCOO Consorci Sanitari del Maresme   [ actualitzat el 17 de maig 2013, 16:11 ]
3ª Reunió amb la gerència PER TRACTAR EL TEMA DE LES CAUSES QUE JUSTIFIQUEN L'APLICACIÓ DE LES MODIFICACIONS DE CALENDARIS I DE LA JORNADA MÀXIMA ANUAL. 
Avui divendres, dia 17/5/2013 ens tornem a reunir el comitè de treballadors intercentres. Els sindicats fem propostes per reduir el impacta de la pujada de hores.(hores de formació ).Etc,etc
Recordem que estem en contra de cap increment horari .
Ens tornarem a reunir amb la direcció 
CCOO defensem el nostre conveni, que es el marc legal que regula la nostra jornada i el nostre salari.
Volem la ultraactivitat del conveni.
Agraïm a tots i totes les companyes i companys, que ens feu arribar propostes per solucionar tots aquests problemes i els que vindran. 
Moltes gracies per la vostre paraula.
Què és la ultraactivitat del conveni?


2ª Reunió amb la gerència PER TRACTAR EL TEMA DE LES CAUSES QUE JUSTIFIQUEN L'APLICACIÓ DE LES MODIFICACIONS DE CALENDARIS I DE LA JORNADA MÀXIMA ANUAL. 10/5/2013.

Divendres, dia 10/5/2013 ens tornem a trobar l'empresa i el comitè de treballadors intercentres (format per CATAC,Metges de Catalunya,CCOO i USOC).
Estudiant les propostes plantejades a la reunió anterior, tant la patronal com els sindicats, no arribem a consensuar cap acord.
Donada per acabades les negociacions la patronal aplicarà la Disposició addicional 71ª de la LLei 2/2012, de 2 de Juny, de Pressupostos Generals de l'Estat (en endavant LPE) que estableix  per als treballadors de sector públic una jornada no inferior a 37,5h setmanals en còmput anual. Ens trobem davant d'un augment de la nostra jornada per aquest any en que ja deurem hores a la empresa.
Des de CCOO creiem que en tot cas hem  de defensar  el nostre conveni, que es el marc legal que regula la nostra jornada i el nostre salari.
Totes i tots sortirem perjudicats en tenir que treballar més per menys. En especial el personal suplent.
Per això és vital  la teva participació en totes les accions reivindicatives que es duguin a terme des de la unitat sindical. 

 
REUNIÓ AMB LA GERÈNCIA PER TRACTAR EL TEMA DE LES CAUSES QUE
JUSTIFIQUEN L'APLICACIÓ DE LES
MODIFICACIONS DE CALENDARIS I DE LA
JORNADA MÀXIMA ANUAL.

Divendres dia 3/5/2013 vam  assistir per primera vegada a una reunió del comitè de treballadors, convocats per la gerència.
El que pensàvem  que seria un simple tràmit, degut que teniem molt clar que ens oposavam de totes totes al exposat  per la patronal, va acabar sent una proposta a estudiar .
CATAC de manera molt correcta,va exposar les causes per les quals era inviable cap acord.
Tots pensavam el mateix .
En aquest moment de la reunió la patronal va deixar la porta oberta a noves negociacions.
Tant Metges de Catalunya com la resta estem d'acord en estudiar la proposta  de la gerència.
Tots els sindicats ens tornarem a trobar divendres  10/5/2013.
Avui dia 3/5/2013 ens reunim amb els companys de CCOO de Barcelona per parlar aquestes  qüestions.
Seguirem informant-vos el mes aviat possible.

Temes relacionats

 

Ċ
CCOO Consorci Sanitari del Maresme,
17 de maig 2013, 4:55